Verlieslatende Carrefour krijgt grondige opfrissing

Brugge -

De directie van de Franse warenhuisketen Carrefour investeert opnieuw in de vestiging langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. Hun beslissing is verrassend, want nog geen drie jaar geleden was er sprake van de supermarkt te sluiten omdat ze te verlieslatend was.

De Carrefour langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis zal er binnenkort anders uitzien. De directie gelooft in de toekomst van de vestiging en investeert enkele duizenden euro’s in de supermarkt. Hun beslissing is opmerkelijk want nog geen drie jaar geleden werd de vestiging als verlieslatend gezien en stond de winkel op het lijstje van 21 supermarkten die gesloten moesten worden.

Toen dreigden 150?personeelsleden in Sint-Kruis hun werk te verliezen. Uiteindelijk bleef de winkel open en moest niet alle personeel ontslagen worden. Sommigen konden in Sint-Kruis blijven werken, anderen werden overgeplaatst. Volgens Vera Vermeeren, woordvoerder van Carrefour, zijn de opfrissingswerken in Sint-Kruis enkele weken geleden gestart.

‘De winkel zal ingericht worden op dezelfde wijze als die in B-Park met verschillende afdelingen’, zegt Vermeeren. ‘Met deze vernieuwingen hopen wij nieuwe klanten aan te trekken.’

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio