Celebs

‘Platenlabel van Justin Bieber aast op Ian Thomas’

‘Platenlabel van Justin Bieber aast op Ian Thomas’

Foto: pn

In 2008 tekende Justin Bieber een platencontract bij Island Def Jam en het ziet ernaar uit dat onze eigen Ian Thomas binnenkort hetzelfde zal doen. Het Amerikaanse label heeft de Vlaamse artiest en zijn manager Peter Muls namelijk uitgenodigd voor een gesprek. ‘In december vliegen we naar de States en zitten we samen rond de tafel,’ zegt Muls in ‘Het Laatste Nieuws’.

Net voor Ian Thomas in de finale van het VTM-programma ‘De Grote Sprong’ het water in dook, kreeg hij van zijn manager te horen dat het prestigieuze label hen had uitgenodigd. ‘Ian bleef er heel cool onder. Net als zijn moeder Brigitte en stiefpapa Chris Van Tongelen,’ zegt Muls.

Het platenhuis liet de vaste liedjesschrijver van de controversiële Miley Cyrus een nummer maken voor de ‘Vlaamse Justin’ en die song wordt in december ingezongen. Voor de opnames en voor het draaien van de nieuwe videoclip zullen Ian en zijn entourage dan naar de Verenigde Staten vliegen. De verwachtingen zijn bij het management van de 16-jarige ster in elk geval hooggespannen: ‘We mogen niet op de feiten vooruitlopen, maar dit kan de internationale doorbraak van Ian betekenen.’

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees