Pizzeria-osteria in vroeger mosselrestaurant Bambi

Zwalm -

Het bekende restaurant Bambi in Nederzwalm wordt een Italiaans restaurant.

Luciano Premier en Tatiana Putiatina, rasechte Italianen, hebben het voormalige bekende mosselrestaurant omgevormd tot een authentieke pizzeria-osteria.

Het restaurant Bambi was tientallen jaren het mosselrestaurant in de Vlaamse Ardennen. Ook organisatoren van mosselfeesten gingen zich daar bevoorraden.

Nadat de vorige eigenaar besliste om te stoppen, komt de zaak nu in Italiaanse handen.

Luciano Premier en zijn echtgenote Tatiana Putiatina, afkomstig van het Italiaanse Treviso, blazen Bambi dus nieuw leven in. Ze maken er een echte pizzeria en osteria van, een restaurantje met eenvoudige, maar lekkere, authentieke Italiaanse gerechten.

‘Ossobuco’ en ‘linguine allo scoglio’, een pasta met schaaldieren zijn de specialiteiten. Wie mossels lust, kan nog terecht in de nieuwe zaak, want ze serveren ook een heel eigen interpretatie van een mosselmenu. Ze serveren de schelpdieren met een getomateerde saus.

De Italiaan mikt op een breed publiek. Mensen met kleine kinderen zijn ook welkom, want ze hebben een speelhoekje ingericht voor de kleintjes.

‘De Italiaanse keuken is gastvrij en gemoedelijk en zo zal het bij ons ook zijn’, klinkt het bij Luciano en Tatiana. De pizzeria-osteria Bambi is open van woensdag tot zondag.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio