Celebs

Zanger Christoff kan niet zonder waarzegster

Zanger Christoff kan niet zonder waarzegster

Foto: pn

Het doen en laten van de Vlaamse schlagerzanger en ideale schoonzoon Christoff hangt af van Rita Van Holder. De vrouw is een paragnoste en geeft hem advies in goede en slechte tijden. Dat zegt hij in een interview met Het Laatste Nieuws.

‘De mensen zullen zeggen dat ik gek ben, maar ik geloof in Rita haar gave’, zegt Christoff. ‘Ze is mijn rechterhand en dus bepalend voor mijn leven en mijn carrière.'

De 37-jarige bekende Vlaming kwam in contact met Rita uit Geraardsbergen, ook wel de zieneres van Grimminge genoemd, nadat dokters ontdekten dat hij een hersentumor had en slechts 10 procent kans had om in leven te blijven. En nu kan hij niet meer zonder de vrouw. ‘We bellen tot drie keer per week en als ik kans ga ik er ook langs. Ze is de enige die al mijn vragen kan beantwoorden. Zoals Rita zijn er maar een paar in de wereld. Ze heeft al een paar mirakels verricht’, zegt de diepgelovige zanger.

Maar wat vraagt Christoff dan concreet aan de vrouw? Naar eigen zeggen praat hij over alles: van familiezaken, relatieperikelen en carrièresituaties. Om haar kunnen te bewijzen, verwijst hij naar een bedevaart met Rita van jaren geleden. Toen hoorden de twee een lied en zei de vrouw: ‘Luister maar aandachtig, jij zal dat nummer ooit in het Duits zingen.’ En zo geschiedde.

De waarzegster van Christoff vraagt geen vergoedingen voor haar prestaties, maar de zanger heeft ze wel al rijkelijk beloond. Al zijn albums die platina halen, doet hij haar cadeau.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees