Celebs

Eva Van Der Gucht: 'Dit lichaam, dat ben ik'

Ooit zong ze in een strak madonnapakje 'Lucky Manuelo' in 'Iedereen Beroemd', tegenwoordig houdt ze een relatiebureau overeind in 'Connie & Clyde'. Dit weekend laat ze in Nieuwsblad Magazine het achterste van haar tong zien. 'Die heeft een dik gat, hoorde ik ooit. Ik kon alleen maar denken: Hij heeft gelijk'.

Laten we maar met je volle vormen beginnen, dan hebben we de lastige vragen achter de rug. Maggie De Block zei ooit dat ze wel de maten van Cindy Crawford wil, als ze zelf kon kiezen. Jij ook?

‘Ik heb dat niet. Ik heb best wel wat discipline. Als ik zou willen afvallen, dan viel ik af. Maar dit lichaam, dat ben ik gewoon. It’s me. Let op, ik ben geen supervrouw en heb ook van die dagen. Van die dagen dat je over straat loopt en denkt: Niets past mij. Ik ben niet wars van onzekerheden. Enkele jaren geleden woog ik minder en het durft me wel eens te overvallen dat ik terug wil naar die tijd, maar niet vaak. Dat maatje meer is in mijn leven nooit echt een probleem geweest.’

Nooit gepest geweest?

‘Neen, gelukkig niet. Ik was er ook niet zo vatbaar voor en als er al een opmerking kwam, dan gleed die van me af. Die heeft een dik gat, hoorde ik ooit. Ik kon alleen maar denken: Hij heeft gelijk. Ik ben me altijd bewust geweest van het feit dat ik voller was. Ik was ook niet blind. Wim Opbrouck zei ooit dat als hij in de spiegel kijkt, hij een jonge god ziet. Iemand met het lichaam van pakweg Brad Pitt. Ik niet. Ik heb het altijd gezien. Maar mijn ouders en iedereen in mijn omgeving deden er gewoon over, dus ik ook. Het is zelfs een voordeel. Slanke actrices bij de vleet, dikkere niet.’

Handig handelsmerk, dat vol zijn.

‘Voilà. Als er een personage in Connie & Clyde vraagt hoever ik al ben in mijn zwangerschap, dan vind ik dat ook grappig. Het is gewoon goeie humor. Je kan zoiets moeilijk vragen aan Joke Devynck en haar perfecte maten, hé. In het echte leven hebben ze me nog nooit gevraagd of ik zwanger ben. Hoewel ik me kan voorstellen dat mensen dat wel gedacht hebben.’ (lacht)

 

Of Eva zelf in relatiebureaus gelooft, waarom haar man zo heeft afgezien tijdens zijn huwelijksaanzoek en hoe het komt dat ze tijdens vrijscènes haar beha moest aanhouden, lees je in het interview in Nieuwsblad Magazine bij de krant van zaterdag 2 november.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees