Celebs

Jury zegt 'foert' in De Beste Singer-songwriter

Jury zegt 'foert' in De Beste Singer-songwriter

Foto: VIER

Donderdagavond namen zeven kandidaten het tegen elkaar op in 'De Beste Singer-songwriter van Vlaanderen'. Gewoonlijk mogen er maar twee muzikale talenten doorgaan naar de volgende ronde, maar omdat het niveau zo hoog lag besloot de jury 'foert' te zeggen tegen het concept van het programma. Uiteindelijk gingen zowel Pieter, Debbie, Ricardo als Barbara door.

'Het zou een misdaad zijn om één van deze vier kandidaten achter te moeten laten', zo gaf jurylid Frank Vander linden gisteren aan. Dus besloot hij samen met Sarah Bettens, Lisa Smolders en gastjurylid Will Tura om hen allemaal mee te nemen naar de volgende ronde.

Pieter Peirsman - 'Little Boy'
De 30-jarige Pieter uit Melsele speelt gitaar, basgitaar en piano en is dol op Jeff Buckley. Met zijn meeslepende nummer 'Little Boy' kreeg hij als eerste een ticket voor de volgende ronde.

 

Barbara Vlaeminck - ‘Head over Heels’
De 37-jarige Barbara veroverde met haar levenslied het hart van de jury.

 

Ricardo Gonzalez - 'Sometimes'
'Ingetogen, maar vol temperament,' zo beschreef Will Tura dit 28-jarige talent uit Leuven. Ricardo houdt van zacht getokkel, akoestische rock en powerpop met catchy melodieën.


Debbie Jacob - 'Bestseller'
De 20-jarige Debbie trakteerde de jury en haar medekandidaten op een Nederlandstalig nummer. Met 'Bestseller' zorgde ze donderdagavond voor een heus kippenvelmoment.
Klik hier om haar prestatie te bekijken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees