Celebs

Alec Baldwin excuseert zich bij homogemeenschap

Alec Baldwin excuseert zich bij homogemeenschap

Foto: PN

Een paparazzo niet zo fraaie anti-homoscheldwoorden naar het hoofd slingeren, Alec Baldwin heeft het zich de voorbije week vermoedelijk al meerdere malen beklaagd. Maar zijn charme-offensief lijkt nu definitief ingezet. De acteur veklaarde zelfs zijn liefde aan een van zijn mannelijke medewerkers.

Alec Baldwin haalde vorige week lelijk uit naar een persfotograaf, toen die Baldwins vrouw en dochtertje probeerde te fotograferen. Het hele voorval werd gefilmd en dook al snel op de website TMZ.com op. Baldwin kreeg bakken kritiek over zich heen en ook zijn talkshow 'Up Late With Alec Baldwin'  werd voorlopig uit de ether gehaald. Of Baldwin de show in de toekomst nog mag presenteren, blijft onzeker.

'Ik zie je graag, Matt'
De acteur liet meteen op Twitter weten dat hij in de fout ging en dat hij het allemaal niet zo bedoelde. Om zijn spijtbetuigingen kracht bij te zetten, verklaarde hij vervolgens zijn liefde aan een lid van zijn entourage. 'Ik wil dat je mijn lief wordt, Matt. Ik zie je graag. Ja op dié manier', grapte Baldwin voor een groot publiek tijdens een conferentie over technologie in San Francisco, niet toevallig een stad die wordt geassocieerd met homorechten en de homogemeenschap. Daarna vertelde hij dat hij sommige mannen in zijn omgeving zelfs liever ziet dan bepaalde vrouwen, al voelde hij zich nooit seksueel tot hen aangetrokken. 'Als een woord in deze wereld nog maar lichtjes beledigend klinkt, dan ben ik bereid om een nieuw woord te leren', klonk het verontschuldigend.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees