Acteur uit Vilvoorde krijgt rol in Amerikaanse topserie

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fouad Hajji (31) uit Vilvoorde mag zich de eerste Belg in ‘NCIS: Los Angeles’ noemen. De acteur, die al drie jaar in Hollywood aan de weg timmert, speelt de rol van een slechterik in de serie die door miljoenen Amerikanen bekeken wordt. De aflevering wordt op 26 november uitgezonden, meldt Ciné Tele Revue.

Guy Stevens

Miljoenen Amerikanen zullen dinsdagavond naar goede gewoonte kijken naar ‘NCIS: Los Angeles’. Daarin speelt - ook naar goede gewoonte - een slechterik mee. Opvallend is dat die slechterik onze landgenoot Fouad Hajji is.

Hajji woont al drie jaar in Hollywood en heeft nu eindelijk een grote rol te pakken. Een uitzonderlijke ervaring, zegt de Vilvoordenaar. ‘Ik had een heel goed contact met LL Cool J, Chris O’Donnell en Daniela Ruah en heel de crew heeft me fantastisch opgevangen.’

Voordat hij naar Hollywood trok, had Hajji met wat vrienden een breakdancegroepje. In 2004 ging hij even naar Amerika voor een stage in Atlanta, waarna hij 5 jaar lang ging werken als informaticus. ‘Financieel zat ik goed, maar ik kon me niet uitdrukken zoals ik wilde en voelde me een zombie. In België werd ik bovendien depressief van het klimaat.’

Dus maakte Hajji in 2010 de grote oversteek met zijn vrouw. Hun bestemming? Los Angeles. Daar kreeg hij de kans om al mee te spelen in enkele tv-reeksen en films, maar nu lijkt de doorbraak echt nakende.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen