Mobile Vikings nu ook in Polen

Mobile Vikings nu ook in Polen

Foto: REUTERS

De Belgische mobiele operator Mobile Vikings lanceert een aanbod in Polen, zoals ook in België met de nadruk op mobiel internet voor smartphones en tablets. Tien medewerkers gaan aan de slag in Wroclaw. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Volgens ceo Frank Bekkers heeft Polen ’een bijzonder veelbelovend profiel’ voor de aanpak van het bedrijf. ‘Polen is een groot land, bijna 40 miljoen inwoners, met een innovatieve jonge bevolking. Het mobiel internetgebruik ligt er hoger dan in België, de prepaidmarkt is er bijzonder groot en de Polen staan meer dan wij open voor mobiel betalen.’

Het bedrijf rekent vooral op mond-tot-mondreclame, en het systeem waarbij een bestaande klant beloond wordt met gratis belwaarde als hij een nieuwe klant aanbrengt. Mobile Vikings verwacht ‘relatief traag’ te zullen groeien in Polen.

In België werkt Mobile Vikings samen met Base voor het netwerk, in Polen is zo’n regeling uitgewerkt met de operator Play. ‘Op 5 jaar tijd groeiden ze van nul naar meer dan 10 miljoen gebruikers. Dat maakt van Play de snelst groeiende Mobile Network Operator ter wereld, innovatief en ambitieus, net zoals wij’, stelt Mobile Vikings.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees