N-VA organiseert benefiet galadiner voor weesziekten

Evergem -

In het kader van Music for Life organiseert N-VA Evergem zaterdag 21 december een benefiet galadiner.

Dat galadiner begint die dag om 19 uur en heeft plaats in het koetshuis van kasteeldomein Ten Bosch, Kramershoek 4 in Wippelgem.

De opbrengst gaat naar vzw Raar, die patiënten met weesziekten (zelden voorkomende ziekten, nvdr) steunt. Aanzitten kost 25 euro, voor een driegangenmenu.

Nierziekte

De Sleidingse covergroep Playground zorgt voor de sfeer. Schepen van Financiën Kathleen Depoorter (N-VA) fungeert als lokale meter van het project.

‘Door een artikel in Het Nieuwsblad kwamen we te weten dat in Belzele de zevenjarige Shaun Lootens een weesziekte heeft. Hij lijdt al twee jaar aan het nefrotisch syndroom waarbij belangrijke eiwitten uit het bloed in de urine komen.’

‘Na een gesprek met zijn ouders beslisten we dertig procent van de opbrengst van onze actie te schenken aan de vzw, die de patiënten van die ernstige nierziekte steunt’, bevestigt Kathleen Depoorter.

Inschrijven kan tot woensdag 18 december bij Benita Verhegge via benita.verhegge@n-va.be of op telefoon 0473-46.33.26 en betaling op rekening BE43 7370 0639 7801.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio