Golden Palace wordt co-sponsor van wielerteam Vastgoedservice

Golden Palace wordt co-sponsor van wielerteam Vastgoedservice

Foto: if

Gokbedrijf Golden Palace wordt co-sponsor van Vastgoedservice. Dat maakte het nieuwe wielerteam van Rode Duivel Timmy Simons woensdag bekend. Door in zee te gaan met immobedrijf Vastgoedservice wil Golden Palace, dat sportweddenschappen en casinospelen aanbiedt, de naambekendheid in Vlaanderen vergroten.

Het team, dat op 1 januari voor het eerst in actie komt in de GP Sven Nys in Baal (Bpost Bank Trofee), zal Vastgoedservice-Golden Palace Cycling Team gaan heten.

‘Het feit dat het team bestaat uit zowel wegrenners als veldrijders, garandeert ons het hele jaar door visibiliteit in het wielrennen. Vooral de immense populariteit van het veldrijden in Vlaanderen, het grote aantal toeschouwers op de wedstrijden en de enorme media-aandacht speelden een cruciale rol in onze beslissing’, verklaarde Golden Palace-woordvoerster Julie Limbos. ‘Via deze weg wil Golden Palace zijn sportweddenschappen nog meer in de kijker plaatsen. Het management van het team toont zich bovendien heel ambitieus in de uitbouw van het team en daar wil Golden Palace graag deel van uitmaken vanaf 1 januari 2014.’

Corrigeer

MEER NIEUWS