Nathalie Meskens valt in de prijzen

© *

© Filip De Smet

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck hebben een prijs gewonnen met hun kookboek

So Good, Not Normal

. Het boek won de eerste prijs als beste Aziatische kookboek op de Gourmand World Cookbooks Awards, een evenement waarbij kookboeken van over de hele wereld worden bekroond.

tdl

Nathalie en Jeroen runnen in Antwerpen het Thaise restaurant Yam Thai, dat eerder al een vermelding kreeg in de culinaire gids <I>Gault&Millau</I>. ‘We beginnen bijna te blozen bij zoveel erkenning,’ zegt Nathalie. ‘We hebben onze nek se­rieus uitgestoken door het boek helemaal in eigen beheer uit te brengen, zodat onze creatieve vrijheid niet werd beknot.’ Het tweede kookboek <I>2 Good Not Normal</I> is al uit en enkel te koop op www.yamthai.be en in het restaurant.</P>

MEER NIEUWS