OCMW-Sociaal Huis wil met drie ploegen deelnemen

OCMW-Sociaal Huis wil met drie ploegen deelnemen

Projectmedewerkster Christel Willems is er vrij gerust in dat de acties de nodige 15.000 euro zullen opbrengen. Foto: wlt

Mechelen -

De vijfde editie van de 1000 km van Kom op tegen Kanker vindt plaats in het hemelvaartweekend van 29 mei tot 1 juni. Het OCMW-Sociaal Huis van Mechelen neemt voor de derde keer deel.

‘We hebben de ambitie om met drie ploegen aan de start te staan tijdens het hemelvaartweekend van 2014’, vertelt projectmedewerkster Christel Willems. ‘An, Christel, Dominique, Filip, Gerda, Hans, Hilde, Ine, Johan, Jirina, Katleen, Linda, Mady, Marie-Rose, Paul, Steven en Wim, ofwel het team Den Band, kunnen niet wachten om te starten. We hebben 15.000 euro nodig om met drie teams te mogen deelnemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. En we willen heel graag deelnemen. Elk lid heeft een reden. Zo werden sommigen al geconfronteerd met de ziekte. Anderen fietsen gewoon graag en willen een goed doel steunen. Ook voor deze editie zijn er een aantal leuke initiatieven om het sponsorgeld bij mekaar te krijgen.’ Het team heeft al een eerste actie achter de rug, namelijk een verkoop van kerstbomen. Maar daar stopt het natuurlijk niet bij.

‘Momenteel zijn we druk bezig met de verkoop van cava’, gaat Christel verder. ‘We kozen voor Elaboració Artesana Reserva van de producent Jaume Giró i Giró. Per fles vragen we 11 euro. U kan de cava bestellen door te mailen naar 1000km@ocmwmechelen.be. Per fles sponsort u 1 kilometer. Op vrijdag 28 maart serveren we opnieuw onze overheerlijke spaghetti en tijdens het weekend van 26 april organiseren we een kunstmarkt. U kan ons ook nog steeds sponsoren op het rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 van het fonds met vermelding van het identificatienummer van ons team als referentie GIFT 170-076-236. Een storting vanaf 40 euro is fiscaal aftrekbaar’, aldus Christel.

INFO

Voor meer informatie over de acties kunt u surfen naar de website www.ocmwmechelen.be.

Als u nog vragen hebt, kunt u mailen naar 1000km@ocmwmechelen.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio