Miss Antwerpen is ambassadrice van Centrum Sociale Hulp

Miss Antwerpen is ambassadrice van Centrum Sociale Hulp

Sarah Van Elst met Gaëlle en Audrey op het podium. Foto: wel

Lier / Mechelen / Merksem -

Miss Antwerpen Sarah Van Elst is sinds 1 januari de ambassadrice van de vzw Centrum Sociale Hulp (CSH) uit Merksem.

Het Centrum Sociale Hulp uit Merksem organiseerde eind december een benefietactie voor Audrey (5), een meisje dat haar handjes en onderbeentjes verloor na een bloedvergiftiging.

Eén van de opvallende aanwezigen die namiddag was Sarah Van Elst, Miss Antwerpen en kandidate voor Miss België 2014. De tweetalige Van Elst trad er op als tolk tussen de Nederlandstalige Audrey en Gaëlle Lacroix (12), een Franstalig meisje dat ook op jonge leeftijd haar ledematen verloor. Lacroix gooide hoge ogen door haar deelname aan Belgium's Got Talent op RTL-TVi. Van Elst verkocht tijdens de benefietactie ook artikelen uit de collectie van kledinglijn Noir et Blanc.

‘In een mum van tijd stonden er zeker 50 kooplustigen aan haar stand’, zegt Robert Meeuws, medeorganisator bij het CSH. ‘De opbrengst van de verkochte artikels gaat integraal naar de benefietactie, een mooi kerstgeschenk voor Audrey en haar ouders.’

De 22-jarige Miss Antwerpen, afkomstig uit Mechelen, werd op 1 januari de officiële ambassadrice van het Centrum Sociale Hulp. ‘Sarah heeft tijdens de benefietnamiddag een acte de présence gegeven die aan niemand is voorbijgegaan’, zegt Meeus. ‘Ze heeft het aanwezige publiek glansrijk te woord gestaan en we zijn dan ook trots dat ze ambassadrice van ons centrum is geworden. We duimen alvast voor haar tijdens de verkiezing van Miss België 2014.’

Sarah Van Elst bereidt zich op dit moment met de andere kandidaten voor op de verkiezing in De Panne. De verkiezing zelf vindt plaats op 11 januari.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio