Laurence Langen is Miss België 2014

De 19-jarige Laurence Langen uit Genk mag zich het komende jaar Miss België noemen. Ze volgt daarmee Noémie Happart op als mooiste van België. Haar eerste eredame werd Anissa Blondin, Laura Charlier werd tweede eredame.

Laurence is studente rechten en zit in haar tweede jaar universiteit.Haar hobby's zijn paardrijden en klassiek ballet. Opvallend was dat ze als blondine tegen vier meisjes met bruin haar erboven uitstak. Dat mag ook letterlijk genomen worden, want de Genkse is 1,77 meter, en was daarmee een van de grootste kandidates.

Naar eigen zeggen zeggen was het haar kinderdroom om Miss België te worden. Wat ze later wil gaan doen weet ze nog niet, maar ze 'wil een beroep dat ze met passie kan beoefenen'. Ze omschrijft zichzelf als 'eerlijk, ondernemend en volhardend'.

Tijdens de vragenronde wist Laurence vlotjes de drie grootste havens van het land op te sommen en Brussel boven de taalgrens te situeren. 'Ik denk dat ik ons land op de best mogelijke manier kan vertegenwoordigen', wilde ze ook tijdens de show nog kwijt.

Nevenprijzen

In een twee uur durende show vielen nog heel wat andere meisjes in de prijzen. Die troostprijzen waren er voor Emilie Hendrickx (Miss Charity), Maureen Caltagirone (Miss Talent), Maïté Royer (Miss Sport), Lotte Feyen (Miss Photogenic), Catherine Haduca (Beach Babe) en Cindy Sabbe (Miss Social Media). Het sympathiekste meisje van de campagne was Laura Antonacci. Ze kreeg die titel van haar 25 medekandidates.

 

 

Corrigeer

MEER NIEUWS