Faillissement dreigt voor KFC Olympia

Faillissement dreigt voor KFC Olympia

Ondanks de achterstallige betalingen kwamen bijna alle spelers van de eerste ploeg gisteravond toch naar de training. ‘Er zijn een aantal financiële lijken uit de kast gevallen’, zegt KFCO-voorzitter Karl Reremoser. Foto: fvv

Wondelgem -

Het voorbestaan van voetbalclub KFC Olympia Gent is na bijna 100 jaar in gevaar. De blauw-gelen, die uitkomen in tweede provinciale, hebben een schuldenberg van 35.000 euro, de spelers zijn al maanden niet betaald en misschien haalt KFCO het einde van het seizoen niet eens.

Ondanks de achterstallige betalingen blijven bijna alle spelers van de eerste ploeg voorlopig op post, al klonk er na de training van gisterenavond wel wat gemor. ‘De problemen slepen al een tijd aan, maar het bestuur laat ons in het ongewisse. We wisten zelfs niet wie vanavond de training ging leiden’, vertelt een van de spelers.

‘Voorlopig blijft iedereen komen omdat we goed aan elkaar hangen, maar de meesten hebben voor volgend seizoen al een nieuwe club of zijn op zoek. Bijna niemand gelooft nog dat KFCO het einde van het seizoen haalt.

Klik hier en lees meer in De Gentenaar van woensdag 15 januari.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio