Colmar komt opgefrist uit brand

© fvv

Iets meer dan een jaar na de brand van december 2012 heropende restaurant Colmar aan de Kortrijksesteenweg in een gloednieuw gebouw en met totaal opgefrist imago. Half februari sluit ook de vestiging in Oostakker een tiental dagen voor een grondige opfrisbeurt.

rtl

In december 2012 legde een brand het restaurant Colmar aan het afrittencomplex aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem volledig in de as. Goed een maand geleden heropende het restaurant.

‘Tijdens de verbouwingswerken probeerden we de dertig personeelsleden van de vestiging van Sint-Denijs-Westrem tewerk te stellen in een van de negen andere vestigingen die Colmar heeft’, zegt marketing manager Koen De Brouwer.

Colmar is een Vlaamse bedrijf, met hoofdzetel in Oudenaarde en heeft negen vestigingen in Vlaanderen. De keten is bezig met een totale heropfrissing van het imago. ‘Dat was nodig, want de klanten waren wel tevreden over onze formule en de kwaliteit, maar we kregen uit onderzoek ook te horen dat we oubollig waren. De typische fermettestijl van de restaurants zat daar voor iets tussen.’

Nieuwe stijl

Sint-Denijs-Westrem is de zesde van de negen vestigingen waar de nieuwe stijl - met veel glas en een uitnodigende groene inkomhal - wordt ingevoerd.

Half februari gaat het restaurant in Oostakker tien dagen dicht voor verbouwingswerken.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio