Milicevic voor 3,5 seizoenen naar AA Gent

Milicevic voor 3,5 seizoenen naar AA Gent

Foto: KAA Gent

Zoals gisteren aangekondigd is de transfer van Danijel Milicevic van Sporting Charleroi naar AA Gent definitief rond. De 28-jarige Zwitser tekende een contract voor 3,5 seizoenen bij de Buffalo's, die zich gisteren nog kwalificeerden voor de halve finale van de Belgische beker. Milicevic is na Puljic, Sels en Habibou al de vierde wintertransfer van AA Gent.

Charleroi lijkt flink verzwakt uit de wintertransferperiode te zullen komen. De Carolo's lieten eerder al aanvoerder Kaya naar Lokeren vertrekken. Ook Milicevic speelde met 3 doelpunten en 9 assists een belangrijke rol in de prima prestaties van Charleroi. Milicevic zal bij AA Gent met het rugnummer 77. AA Gent zou zo'n1 miljoen euro betaald hebben aan Charleroi voor Milicevic.

Ook Diabaté op komst

En ook een vijfde speler zal weldra de rangen van AA Gent komen versterken. Verdediger Zié Diabaté zal voor een half jaar gehuurd worden van de Franse tweedeklasser Dijon. Diabaté is een oude bekende van trainer Mircea Rednic. Die haalde de 24-jarige Ivoriaan vorig jaar op uitleenbasis naar Standard.
 

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.