Delhaize viert heropening winkel met gratis ontbijt

Mechelen -

Ruim drie weken nadat een windhoos zware schade aanrichtte aan de Delhaize-supermarkt, gaan de deuren weer open. Nu woensdag 29 januari is de supermarkt weer open. Klanten krijgen een gratis ontbijt.

Het bijzonder zware onweer dat vrijdag 3 januari een spoor van vernieling trok door het centrum van Mechelen, trof de Delhaize-supermarkt aan de Van Kesbeeckstraat in volle hevigheid.

Drie kwart van de dakbedekking en enkele rayons werden beschadigd. Omdat de veiligheid van klanten en personeel niet langer gegarandeerd was, moest de supermarkt tijdelijk dicht. Bovendien wou de directie de herstellingswerken aan dak en interieur zo snel mogelijk laten vooruitgaan.

Pendeldienst

Voor de klanten werd een pendeldienst aangeboden tussen de parking aan de Oscar Van Kesbeeckstraat en de Delhaize-supermarkt in Sint-Katelijne-Waver. Een duizendtal klanten maakten daarvan gebruik.

Om de klanten te bedanken voor het geduld, wordt de eerste vier dagen een gratis ontbijt aangeboden tussen 8 en 10 uur. Tegelijk is er een wedstrijd waarbij tien volle winkelkarren te winnen zijn en zijn er extra pluspunten te verdienen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio