'Rokjes van Kate Middleton moeten langer'

'Rokjes van Kate Middleton moeten langer'

Foto: pn

Op vraag van de Queen zou Kate Middleton binnenkort een nieuwe garderobe krijgen, met koninklijke juwelen en langere rokken. Dat schrijft de Daily Mail in zijn zondagskrant.

Volgens de Britse krant Daily Mail krijgt Kate een persoonlijke assistente voor haar garderobe. Angela Kelly, de persoonlijke stijladviseur van de Queen, zou Kate helpen pakken voor haar rondreis door Australië, waar ze in april met William op officieel bezoek gaat.

'Angela is begonnen met het selecteren van de juwelen voor de reis', vertelt een bron aan het Britse hof. Zo Kate onder meer de beroemde smaragden krijgen, die eerder aan prinses Diana toebehoorden.

Kate zal drie verschillende outfits per dag dragen die haar status als vrouw en moeder van de troonopvolgers moeten bevestigen. Ze zou haar favoriete designers, Sarah Burton bij Alexander McQueen en Alice Temperley, al geraadpleegd hebben.

Volgend de bron aan het hof zal Kate ook geen uitwaaierende rokken tot boven de knie meer dragen. In 2011 had Kate nog een 'Marilyn Monroe'-moment op de luchthaven van Calgary in Canada, toen de wind ervoor zorgde dat de omstaande fotografen iets te veel te zien kregen.

 

 

 

 

Corrigeer

MEER NIEUWS