4DE KLASSE B - KARIM DIDI FC DUFFEL

‘We moeten kampioen worden’

Duffel -

Na de 2-3-thuisnederlaag tegen Sterrebeek rest er FC Duffel morgen geen andere keuze dan de drie punten te pakken bij Racing Wetteren. Anders dreigen de titeldromen van de Duffelaars verder weggeblazen te worden.

‘We hebben slechts één doel en dat is winnen’, weet ook Karim Didi.

‘We zijn in een situatie verzeild geraakt dat we niet genoeg hebben aan een gelijkspel. We moeten dat verlies tegen Sterrebeek doorspoelen met een goede prestatie en de match in Wetteren moet het begin worden van een sterke reeks.’

‘Het is de enige mogelijkheid om de titel te halen. En laten we niet flauw doen: we moeten kampioen worden.’

Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want de Duffelaars lieten de voorbije wedstrijden meer steken vallen dan een titelfavoriet lief is.

‘Met de 2-3 thuisnederlaag tegen Sterrebeek zijn we nog goed weggekomen, omdat ook onze concurrenten punten lieten liggen. We hadden dat verlies ook louter en alleen aan onszelf te wijten. Dat mag nooit meer gebeuren. Op papier hebben we een ploeg voor de eerste plaats, maar we zullen het ook op het veld moeten tonen.’

Met RC Wetteren treft Duffel alleszins een tegenstander die in de heenronde vlot opzij werd geschoven. Het werd 4-1 in Duffel.

‘Maar het was toch een stevige ploeg. We speelden zelf één van onze betere matchen.’

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio