Seks & Relaties

App vertelt je wat vrouwen nu eigenlijk echt willen

App vertelt je wat vrouwen nu eigenlijk echt willen

Foto: ss

Mannen van Mars en vrouwen van Venus? Dankzij een nieuwe, ludieke liefdes-app kunnen jullie met elkaar praten alsof jullie van dezelfde planeet komen. Geef de 'Love Translator' aan welke verwarrende boodschap je vrouw op je afvuurde (bijvoorbeeld: 'Néé. Ik ben niet boos') en de app bezorgt je meteen de glasheldere vertaling (lees: 'ik ben woest, dus maak het maar snel goed').

Geen dubbele bodems, verdraaide boodschappen of bizarre antwoorden meer: de Love Translator vertelt je waar het écht op staat. In totaal kan de app 2000 zinnetjes of uitdrukkingen vertalen. Inspiratie voor die 'vrouwentaal' vonden de makers van de app in het dagelijkse leven, maar ook in films en boeken. Gebruikers kunnen ook andere, typische staaltjes vrouwentaal suggereren.

De app, die voorlopig alleen voor iPhone bestaat, werd ontwikkeld door een reclamebureau uit Beirut voor Muhki Sisters – een juwelenmerk. Er zit trouwens een lollig addertje onder het gras: wie alsnog 'lost in translation' geraakt, krijgt van de app een mooi juweel te zien. Een duidelijke boodschap die zowel mevrouw als mijnheer begrijpt.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees