Moochie opent binnenkort drie nieuwe vestigingen

© rtl

Moochie, de zaak van frozen yogurt in Klein Turkije, opent de volgende maanden drie nieuwe vestigingen, onder meer in de Nieuwstraat in Brussel. Initiatiefneemster Greet Buytaert kreeg ook de titel van ‘meest beloftevolle ondernemer van Oost-Vlaanderen’.

rtl

Greet Buytaert (34) opende haar eerste Moochie in mei 2012 in Klein Turkije, nadat ze het concept had opgemerkt tijdens een reis naar California. Moochie kwam meteen in de publieke belangstelling door de deelname aan het Eén-programma Topstarter, dat gewonnen werd door de andere Gentse deelnemers van de Wasbar.

Wintersluiting

In april 2013 opende Moochie al een tweede filiaal, aan de Eiermarkt in Antwerpen. Buytaert kondigt nu drie nieuwe vestigingen aan. ‘Op 1 maart heropenen we in Gent en Antwerpen sowieso, na de wintersluiting, maar begin april openen we een derde zaak in het shoppingcenter City 2 in de Nieuwstraat in Brussel. De inrichtingswerken aan het pand op het gelijkvloers beginnen er eerstdaags. Eind april volgt dan Heist-op-den-Berg en half mei openen we een Moochie in Brugge.’

Greet Buytaert kreeg zopas ook de Womedaward voor ‘meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer van Oost-Vlaanderen’. De Womedaward is een organisatie van Markant, Unizo en Artemis. Met die titel kan ze nu deelnemen aan de nationale verkiezing.