Boegbeeld Gaia dolverliefd op stripster

© davinas.be

© pn

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Gaia-boegbeeld Michel Vandenbosch (52) is al zeven maanden ‘een ­gelukkig koppel’ met de 49-jarige Gerda, ­alias ­stripster Davina. Gerda richtte in 1997 de eerste Belgische striptease school op.

sdv, vwh

Vandenbosch en Gerda kennen elkaar al dertig jaar ‘want ze is ook zeer begaan met dierenkwesties en is eveneens vegetariër’, vertelt het Gaia-boegbeeld in Het Laatste Nieuws. Maar de vonk sloeg pas over toen ze hem in het ziekenhuis kwam bezoeken, waar hij eerder dit jaar herstelde van een hersenbloeding. ‘Ik voelde... tintelinkskes. En zij ook, kort daarna.’

De dierenliefhebber is blijkbaar een romanticus, want naar eigen zeggen verraste hij zijn vlam met een succesvolle serenade op 23 juli, de verjaardag van Vandenbosch. ‘Na mijn versie van ‘Love me Tender’ van Elvis hebben we gekust en waren we een koppel.’

De Gaia-man ruilde zijn huis in Antwerpen inmiddels voor een stekje in het Leuvense, op amper een kilometer van zijn vriendin.

Lipstick Entertainment

Gerda rolde als jonge twintiger via een fotoshoot in de erotische danswereld vertelt ze op haar website . Ze reisde jarenlang de wereld rond met een erotische dansgroep van Lipstick Entertainment, van de bekende Vlaamse seksondernemer Eddy Lipstick. Daarna werkte ze in een Brussels cabaret. ‘Als artieste, niet als gezelschapsdame.’ In 1997 richtte ze de eerste Belgische stripteaseschool op. Sinds 2000 danst ze zelf niet meer als karakterdanseres.

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie