Vrouw in tranen na belediging op rekening Burger King

Vrouw in tranen na belediging op rekening Burger King

De rekening. Foto: wtvr

Een Amerikaanse vrouw is tot tranen toe bewogen door een verwijt op een rekening van fastfoodketen Burger King. De vrouw voelt zich zelf zo beledigd dat ze besloten heeft om nooit meer naar Burger King te gaan. ‘Ik zal zelf mijn burgers voortaan wel klaarmaken.’

Nadat de Amerikaanse Lorel en haar schoondochter een hapje hadden gegeten in de Burger King in Richmond (Virginia), vroegen ze een van de werknemers om de rekening. Nog niets aan de hand, maar toen Lorel haar rekening nakeek, zag ze pas hoe de werknemer in kwestie haar en haar schoondochter omschreven hadden. Op de rekening stond ‘customer: bitch ass hoes’. Verwijten die zelfs gecensureerd moesten worden op de Amerikaanse televisie.

'Respect voor al onze klanten'

Lorel, een vaste klant van die bepaalde Burger King, was er het hart van in, ze moest er zelfs om huilen. Toen ze de manager van de zaak ermee confronteerde, excuseerde die zich meteen. Haar maaltijd kreeg de vrouw evenwel niet terugbetaald.

Intussen heeft Burger King de werknemer ontslagen. ‘Bij Burger King respecteren we al onze klanten, onze customer service is elke dag opnieuw een topprioriteit’, luidt het in een officiële mededeling.

Lorel aanvaardt de excuses niet zomaar. ‘Ik ga nooit meer naar een Burger King’, zei ze. ‘Ik zal zelf mijn burgers wel maken.’

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees