Laurent Depoitre naar AA Gent

Laurent Depoitre naar AA Gent

Foto: Marc Herremans - Corelio

GENT -

Michel Louwagie bevestigde zojuist dat de transfer van Laurent Depoitre naar AA Gent officieel is afgerond. De aanvaller die einde contract was bij KV Oostende tekende een overeenkomst voor drie seizoenen bij de Buffalo’s. De 25-jarige aanvaller komt na dit seizoen transfervrij over van KV Oostende.

Play-off 1, 2A/B en 3 Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Maandag raakte al bekend dat Depoitre zijn contract bij de kustploeg niet zou verlengen. Depoitre ruilde in 2012 Eendracht Aalst voor KV Oostende, dat toen nog in tweede klasse speelde. Hij realiseerde samen met KVO de promotie naar eerste klasse. Dit seizoen was de targetspits al goed voor acht doelpunten en vier assists.

KV Oostende eindigde in de reguliere competitie op de negende plaats. In Play-off II neemt de kustploeg het in groep A op tegen AA Gent, Lierse en Waasland-Beveren. Met Bjorn Ruytinx (Oud-Heverlee Leuven) en Elimane Coulibaly (KV Kortrijk) heeft KVO al aanvallende versterking voor volgend seizoen binnengehaald.

Komend weekend staat op de eerste speeldag van Play-off 2 trouwens het duel tussen AA Gent en KV Oostende op het programma in de Ghelamco Arena.

 

Corrigeer