VIDEO. Zo recycleer je oude verkiezingsaffiches

GENT - Steven Vromman, gemeenteraadslid voor Groen in Gent, heeft een opvallend filmpje gelanceerd waarin hij zijn eigen verkiezingsaffiches van tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 'recycleert' voor de verkiezingen op 25 mei. 'Ik ga voor een Low Impact-campagne', zegt hij.

Vromman, die als Low Impact Man al jaren ijvert voor een kleinere ecologische voetafdruk, slaagde er tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 ook al in om op te vallen met zijn 'kleinste verkiezingsaffiches van het land' en na de verkiezingen door oude affiches 'te recupereren'.

Dit keer besloot Vromman gebruikte verkiezingsaffiches te 'recycleren' tot nieuwe affiches. Omdat Vromman in 2012 op de rood-groene kartellijst van sp.a en Groen opkwam in Gent, moest hij dit jaar zijn coalitiepartner wel schrappen van zijn affiches, zoals te zien is op de blog van Vromman.

'Mijn rol is vooral het ondersteunen van de Oost-Vlaamse lijst in het algemeen. Uiteraard probeer ik dit op een erg ecologische manier te doen', zegt Vromman. 'Zo heb ik geen affiches, folders of ander persoonlijk drukwerk laten maken. Ik hoop dat mijn supporters ook willen meewerken aan een Low Impact campagne. Mocht u dus nog een van mijn affiches van 2012 in uw bezit hebben dan kan die met enkele eenvoudige stappen geactualiseerd worden.'

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio