Festival na sabbatjaar maar één dag in plaats van twee

Repmond Rock is terug

Repmond Rock is terug

Na een onderbreking van één jaar kan de Kruibeekse jeugd weer met volle teugen genieten van Repmond Rock. Foto: archief pvl

KRUIBEKE -

Na een jaartje overslaan is Repmond Rock terug, zij het in een gewijzigde vorm. Voortaan duurt het Rupelmondse festival maar één dag, maar de succesformule van weleer blijft voor de 21ste editie behouden.

‘We blijven als voorheen op het Mercatoreiland, maar we verkorten het festival van twee dagen tot één’, zegt voorzitter en medeorganisator Nils Meyntjens. ‘Verder hebben we de datum verschoven van begin mei naar zaterdag 21 juni. Dat wordt dan een mooie start van de zomer. Op vrijdag 20 juni organiseren we de Repmond Rock Zomerbar, waarbij iedereen welkom is om bij de ondergaande zon aan de Schelde van een cocktail te genieten.’

De deuren van het vernieuwde Repmond Rock op zaterdag 21 juni gaan open om 15 uur en de liveoptredens worden afgewisseld met dj-sets. Op het hoofdpodium zijn de topacts Coely, Customs en Raymond van het Groenewoud.

De voorverkoop is intussen gestart. Tot 1 juni kost een ticket 10 euro. Daarna is het de kassaprijs van 15 euro. De voorverkoopadressen zijn te vinden op www.repmondrock.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio