The Great Belgian Beer Dinner met Sam Van Houcke

Hansbeke -

Op dinsdag 22 en woensdag 23 april wordt de derde editie van ‘The Great Belgian Beer Dinner’ georganiseerd. Vanaf 19 uur serveren vijf Belgische koks en één Amerikaanse chefkok in stadsbrouwerij Gruut in Gent een 8-gangendiner met Belgische kwaliteitsbieren. Een onder hen is Sam Van Houcke van ‘Onder de Toren’ uit Hansbeke. ‘The Great Belgian Beer Dinner is ieder jaar een geweldige culinaire showcase’, zegt chef Hilaire Spreuwers, die de keukenactiviteiten coördineert. ‘Mijn collega's en ik willen het publiek en de horecaprofessionals tonen dat biergastronomie niet moet onderdoen voor de klassieke wijnkeuken.’ Tijdens de GBBD-editie van 2014 neemt zythologe Sofie Van Rafelghem de taak van biersommelier waar.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio