Opnieuw Lotto-winnaars voor Brazilië

Opnieuw Lotto-winnaars voor Brazilië

Uitbaters Lucie en Bart horen zelf ook bij de winnaars. Foto: sbr

Rollegem-Kapelle -

Nadat vorige maand al een koppel uit Sint-Eloois-Winkel een reis won naar het WK in Brazilië, is dat nu ook het geval voor een koppel uit een andere deelgemeente van Ledegem: Rollegem-Kapelle.

Ook de manier waarop is identiek. In Sint-Eloois-Winkel ging het om een groepsformulier waar nadien met een eigen loterij één winnaar uit de bus kwam. Dat zal ook het geval zijn in Rollegem-Kapelle. Dertig klanten van dagbladhandel 't Kapelleke namen deel aan de groepspot. Donderdag trekt er iemand de naam van de winnaar uit die groep.

‘Wat een toeval dat dezelfde prijs twee keer in Ledegem valt’, vertelt Lucie Demyttenaere die samen met haar man Bart Neyrinck de winkel uitbaat.

De uitbaters maken bovendien ook nog eens zelf deel uit van de winnende groep. ‘We maken inderdaad samen met de klanten kans om de reis te winnen’, zeggen ze.

Blijkbaar zijn er af en toe wel eens mooie prijzen te winnen in de krantenzaak.

‘Vorig jaar is nog een winnend Win for Life-biljet gekrast en in 2010 konden we al eens iemand gelukkig maken met ruim 500.000 euro’, zegt uitbaatster Lucie Demyttenaere.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio