2de klasse - Wouter Vosters Dessel Sport

‘Dit stemt tot nadenken’

Dessel -

Met het schaamrood op de wangen verliet Dessel Sport het terrein na de tweede opeenvolgende thuisnederlaag en een nul op zes tegen haalbare tegenstrevers.

‘Dit stemt tot nadenken. Dat betekent dat we echt niet goed zijn’, zegt de heroptredende Wouter Vosters na afloop. Hij nam zijn plaats centraal achterin in waardoor Remen naar de bank verhuisde.

‘Ik had niet verwacht dat ik zou spelen, maar het lukte toch nadat ik twee matchen miste, maar jammer genoeg ben ik er tegen Antwerp ook niet bij wegens gele schorsing.’

Ook Vosters zag dat het stroef liep bij Dessel. ‘Al versierden we wel de eerste kansjes, die we weerom niet afmaakten. Op de counter was Hoogstraten bijzonder gevaarlijk en kwamen we goed weg bij hun poging op de paal.’

‘Na rust hebben we dan al te vaak de lange bal gebruikt en lukte het niet om te scoren. Het was niet goed, maar de bal viel bij momenten ook niet goed. We moeten dan ook de hand in eigen boezem durven steken’, besluit Vosters, die zopas zijn contract verlengde met twee bijkomende seizoenen.

Ook voor trainer Guido Brepoels werd het een koude douche. Hij kreeg bijzonder veel kritiek na afloop langs alle kanten omdat hij enkel met Van Hout in de spits speelde, evenwel gesteund door Prince, maar die bleek totaal niet in de match te zitten als offensieve pion waardoor ook het middenveld bij momenten verdronk.

Dat Vansimpsen niet aan de aftrap kwam zorgde eveneens voor heel wat tandengeknars.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio