VOETBAL3DE KLASSE A - Tim Vanhee VV Koksijde

‘Ons nog twee keer dubbel plooien’

‘Ons nog twee keer dubbel plooien’

Foto: gl

Koksijde -

De derde confrontatie met Ath leverde weer geen overwinning op. VV Koksijde moest vrede nemen met een 2-2 gelijkspel. De kustploeg nam nochtans een prima start. Na het eerste kwartier stond het 2-0 en het had zelf 3-0 kunnen zijn. Tim Vanhee tekende voor de opener en lag aan de basis van de 2-0. Tussendoor lukte het net niet.

‘Lycke zette door en Ternier speelde de bal perfect in mijn voeten. Vijf minuten later begon de actie bij Simoës en was het Lycke die de bal aangaf. Deze kwam tegen mijn knie terecht en ik kon er niet meer bij. Dat had de 2-0 moeten zijn. Die kwam vijf minuten later toch op het bord toen een verdediger in eigen doel verwerkte’, vertelt de Leiselenaar, die voluit zijn kans krijgt en bewijst wat hij in zijn mars heeft.

In het slotkwartier gaf Koksijde de bonus uit handen en laaiden de frustraties op. ‘We slaagden er niet meer in om ons spel te spelen. Twee keer werd slecht ontzet, het werd ons evenveel keer fataal’, zuchtte Vanhee. ‘Na de pauze kregen we nog drie goeie mogelijkheden, maar een doelpunt zat er niet meer in.’

‘Het veilig stellen van de vijfde plaats in de stand is nu ons doel, ook al zijn we nog niet uitgeteld voor rang vier. We gaan ons nog twee keer dubbel plooien voor de wedstrijden in Oudenaarde en tegen Deinze’, aldus Vanhee.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio