Moeder uit Utah bekent dat ze zes baby’s doodde

Moeder uit Utah bekent dat ze zes baby’s doodde

Foto: REUTERS

De vrouw uit de Amerikaanse staat Utah die opgepakt werd op verdenking van de moord op zes baby’s, heeft maandag bekend dat ze inderdaad op tien jaar tijd zes pasgeboren kinderen heeft gedood. Zondagochtend vond de politie de stoffelijke overschotten van zeven baby’s in haar vroegere woning.

Volgens The Salt Lake Tribute zou de 39-jarige Megan Huntsman het zevende kind niet hebben gedood, maar zou ze aan de politie hebben verteld dat de baby dood geboren werd.

De politie ontdekte de lijkjes nadat ze verwittigd werd door de echtgenoot van de vrouw, die weer in het huis wilde wonen nadat hij was vrijgekomen uit de gevangenis. Hij ontdekte een eerste stoffelijk overschot in een doos toen hij aan het opruimen was in de kelder. De drie dochters van het stel, die 13 tot 20 jaar oud zijn, bleven in het huis wonen toen hun moeder in 2011 verhuisde.

Huntsman verklaarde aan de politie dat ze de baby’s meteen na de geboorte verstikte of wurgde. De baby’s werden tussen 1996 en 2006 geboren. Elke baby werd in een doek gewikkeld, in een plastic zak gestoken en in een aparte doos in de kelder gestopt, aldus de politie.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees