'Ik zie er dom uit, maar het was zonde om het filmpje weg te gooien'

Er zijn nog ongelofelijke filmpjes op het internet die géén hoax zijn! Miljoenen mensen zagen donderdag hoe Jared Frank een trap van een treinbestuurder kreeg toen hij een selfie wou nemen op het perron. De jongeman heeft nu voor het eerst gereageerd op zijn domme stoot. 'Ik zie er een beetje dom uit, maar ik had de snelheid onderschat', geeft de jongeman toe.

Het slachtoffer van de treinbestuurder is Canadees Jared Frank, die zich aanvankelijk Jared Michael liet noemen op internet. 'Ik probeerde een selfie te nemen terwijl een trein op een veilige afstand achter mij voorbijreed. Ik vermoed dat ik nog te dicht stond en kreeg een schop in het gezicht. Mijn eigen schuld', schreef hij bij zijn filmpje.

Pas toen hij zag dat zijn blunder de wereld rondging, onthulde Jared zijn ware identiteit en wou hij zijn filmpje toelichten. 'Ik heb de snelheid een beetje onderschat. De vorige trein reed aan een traag tempo, waardoor ik dacht dat het met deze trein hetzelfde zou zijn.' Niet dus: de jongeman drukte amper op de knop van zijn camera of hij kreeg een voet in zijn gezicht. Intussen weet Jared dat zijn actie niet zo bijster slim was. 'Ik zie er wel heel erg dom uit', vertelde hij aan het Canadese CTV. 'Maar ik ben toch blij dat ik het op film heb. Het zou zonde zijn om het filmpje gewoon weg te gooien.'

 

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S