Eerste liveshow The Voice vanuit Gentse Kuipke

Dunja pakt publiek en coaches tijdens eerste liveshow The Voice

Dunja pakt publiek en coaches tijdens eerste liveshow The Voice

Dunja: présence én topstem. Foto: vtm

Na vier weken van ‘battles’ schakelde The Voice een versnelling hoger met de eerste liveshow in het Gentse Kuipke. Dat levert alvast acht kandidaten voor de volgende ronde op. Dunja profileert zich als een potentiële winnares.

De eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen maakte een stevige schifting. Zestien van de 32 kandidaten die de ‘battles’ hebben overleefd, kwamen aan zet en de coaches plus het publiek stuurden acht gelukkigen een ronde verder. Dat zijn Eva en Seppe uit team Koen, Jessica en tweeling Koen en Jo uit team Axelle, Demi en Elie uit team Bent en Joke en Dunja uit team Regi. Dunja Mees uit Mechelen maakte met een nummer van Ray Charles het meeste indruk op zowel de coaches als het publiek. Met haar indrukwekkende présence gekoppeld aan een topstem mag ze beginnen te dromen van een plek in de finale en, wie weet, de 25.000 euro en auto verbonden aan de overwinning.

Het Kuipke bleek als nieuwe locatie voor de liveshows een goede keuze. Het 3.000 man tellende publiek zat lekker dicht bij de show en de productie pakte uit met knappe speciale effecten. De coaches zwengelden zelf de ambiance aan door aan het begin van de avond in kwartet Can You Feel It te zingen. Het enige minpunt waren de tussenfilmpjes waarin onder meer werd getoond wat de teams de afgelopen week hadden beleefd. Met een reportage over stemoefeningen breek je alleen maar de flow. Ook op de regie zat een sympathiek schoonheidsvlekje, want Michael bleek vlak voor zijn optreden nog in de ‘smartroom’ te staan waar onder andere de sociale media worden gevolgd. Voor host Sean Dhondt zat er niets anders op dan hem snel naar het podium te jagen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees