Rice House is eerste Koreaans restaurant in de regio

Winnares Big Brother USA opent restaurant

Winnares Big Brother USA opent restaurant

Davy Goethals en zijn vrouw Koreaanse Jun Song voor hun afhaalrestaurant Rice House. Foto: ivh

EVERGEM -

In een pand waarin broodjeszaken waren gevestigd, kun je vanaf donderdag 1 mei authentiek Koreaans eten afhalen. Dat wordt zorgvuldig bereid door de Koreaanse Jun Song. Ze was in 2003 winnares van Big Brother in de Verenigde Staten.

Als 4-jarige verkaste Song met haar vader, moeder en broers van Seoel (Zuid-Korea) naar New York. Na haar studies werkte ze er in de banksector. ‘Uit nieuwsgierigheid en voor de centen nam ik deel aan Big Brother. Gedurende drie maanden kookte ik voor de andere deelnemers. Als winnares kreeg ik een pak dollars, maar de helft ervan ging naar de belastingen’, vertelt de 38-jarige Koreaanse schoonheid.

Tijdens een vakantie in de Dominikaanse republiek leerde ze de Gentse dokwerker Davy Goethals (35) kennen. De twee verliefden huwden nadat ze zesmaal de 6.000 kilometer tussen Gent en New York overbrugd hadden. Ze wonen in Evergem en hebben een zoon van 2 jaar.

Rice House, Bibliotheekstraat 6, Evergem, telefoon 0491-73.54.44. Open van 11.30 (zaterdag 10.30) tot 13.30 en 17.30 tot 20.30 uur (vrijdag en zaterdag 21.30 uur). Gesloten maandag en dinsdagmiddag

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad editie Meetjesland-Leiestreek van dinsdag 29 april.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees