STEM. Wat is uw Shimano/Nieuwsblad fotomoment van het wielervoorjaar?

FOTO 1. Een doorweekte Ian Stannard en Greg Van Avermaet rijden samen naar de meet in de Omloop Het Nieuwsblad. Foto: Photopress.be

Het Nieuwsblad en Shimano gaan samen op zoek naar de allerbeste foto van het afgelopen wielervoorjaar. Onze fotoredactie maakte een voorselectie van de 20 meest markante beelden. Stuk voor stuk beklijvende momentopnames van euforie, pijn, ontgoocheling, jaloezie, sportiviteit of verbetenheid in het peloton. Koers is emotie en dat blijkt zeker uit deze 20 foto's.

Maar wat is voor u de meest frappante foto van het klassieke wielervoorjaar 2014? Bekijk hierboven onze selectie van 20 foto's en duidt hieronder u favoriet aan. De deelnemer die op de meest populaire foto stemde en bovendien het beste antwoord gaf op de schiftingsvraag wint een prachtige prijs: een waardebon van €500 voor het Shimano Service Center, waarmee u schitterende wieleraccessoires kan kopen. U kan deelnemen tot en met zaterdag 3 mei. Succes! 

Speel mee en maak kans op een waardebon van €500 van het Shimano Service Center waarmee u allerlei geweldige accessoires voor uw fiets kan kopen.

Corrigeer