4DE KLASSE BMELDERT - UKKEL W. - Gauthier Mommens Leopold Ukkel Woluwe

‘Niets aan toeval overlaten’

Op TK Meldert speelt Leopold Ukkel Woluwe zijn laatste troeven voor de titel uit. De Brusselaars moeten echter hopen op een misstap van Duffel en Zele. Gauthier Mommens wil het seizoen alleszins met winst afsluiten.

‘Allicht wordt het voor Leopold Ukkel Woluwe de eindronde, maar mathematisch kan de titel nog’, aldus Molenbekenaar Gauthier Mommens, die na zijn jeugd bij RWDM de voorbije twee seizoenen bij Pepingen aan de bak kwam.

‘De voetbalgoden moeten zondag echter met ons zijn, als we nog willen kampioen spelen. Leider Duffel telt drie punten meer en Zele twee. Winnen wij echter van Meldert, dan kan het nog, op voorwaarde dat Duffel verliest en Zele niet wint. In dat geval komen we op gelijke hoogte van Duffel, met een zege meer.

‘Het is duidelijk maar een waterkansje, maar we willen toch niks aan het toeval overlaten. Een goede prestatie op Meldert is ook de beste voorbereiding voor de eindronde.’

‘Tegen Meldert moeten we op scherp staan. Op papier een haalbare klus, maar zij zullen hun huid duur verkopen en proberen Ganshoren de barrageplaats afhandig te maken. En schieten we tekort voor de titel dan gaan we vol voor de eindronde.’

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio