Chelsea paait Hazard met rugnummer 10

Chelsea paait Hazard met rugnummer 10

Foto: AP

De geruchten over een mogelijke transfer van Eden Hazard naar Chelsea staken gisteren weer volop de kop op, maar het hoeft niet gezegd dat Chelsea zijn sterspeler niet graag ziet vertrekken. Het probeert Hazard dan ook met alle middelen in Londen te houden. Door hem bijvoorbeeld het nummer 10 te overhandigen, zoals gisteren gebeurde.

Voorheen droeg Hazard het nummer 17. Coach Mourinho zei eerder ook al dat hij een team wil bouwen rond de Belg. Maar of dat genoeg zal zijn om hem te kunnen houden? 

Het nummer 10 is alvast het lievelingsnummer van Hazard. Hij droeg het al bij Rijsel en het is ook zijn rugnummer bij de Rode Duivels. 'Ik ben heel blij dat ik het nu ook bij Chelsea kan dragen. Enkele van mijn jeugdidolen, zoals Zinedine Zidane, speelden ook met de 10. Ik hoop dat het me in de toekomst veel geluk zal brengen', reageerde Hazard op de website van Chelsea.

Hazard erft het rugnummer van Juan Mata, die in januari de overstap maakte naar Manchester United. De fans van Chelsea die al een nieuwe truitje van Hazard met rugnummer 17 kochten, mogen het gratis inruilen. De ingeleverde truitjes gaan naar de Chelsea Foundation, de liefdadigheidsorganisatie van de club. 

 

Corrigeer

MEER NIEUWS

Aangeraden