Xiana zingt zomer op gang

Xiana zingt zomer op gang

Xiana heeft een nieuwe single, een cover van Ace of Base. Foto: jrz

Zulte -

Zangeres Xiana uit Olsene heeft een nieuwe single uit. ‘Het leven is mooi’ is een cover van Ace of Base en staat op tekst van Jo met de Banjo.

Zangeres Xiana, alias Carine Goeteyn uit Olsene, stelde haar nieuwe single voor in het Deinse Yachtclubhuis, een prachtige locatie aan de Leie. Voor de gelegenheid had Xiana zich in een sexy matrozenpakje gestoken en kwam ze per boot aan.

Het nummer Het leven is mooi is haar derde single na Zoals jij uit 2008 en Wie gelooft jouw honderd leugens uit 2011.

Het is een cover van de Zweedse groep Ace of Base. De tekst leverde Jo met de Banjo aan, nota bene een Machelaar van origine die er al een lange carrière heeft opzitten. Niet alleen als dj, maar ook als tekstschrijver en producer van bekende Vlaamse melodieën als bijvoorbeeld Hemelsblauw’ van Will Tura.

Xiana laat zich professioneel begeleiden door zangleraar Wilfried Van Beveren en door ex-operazangeres Viviane Van Eeghem. Dat is te horen aan het resultaat: goede dictie, toonvast en juiste nuances.Producer van haar nieuw single is Peter Keereman.

Xiana geeft een fanbal op 29 november in het Ontmoetingscentrum van Olsene. Jo met de Banjo is dan de presentator.

Xiana is een echt ‘streekproduct’, ze is een Deinse van geboorte en woont nu in Olsene. Ze nam al haar hele leven deel aan zangwedstrijden, deed opdrachten als fotomodel en was lid van Sportac Deinze (acrogym en jazz ballet). Als zangeres treedt ze nu op in heel Vlaanderen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio