Sommers doet het zonder De Baetzelier in ‘Tien om Tegen de Sterren op te Zien’

Anne ‘not amused’ door stunt Willy Sommers

Willy Sommers en Anne De Baetzelier in Tien om te Zien Foto: vtm

Willy Sommers (61) zal dan toch de jubileumeditie van Tien om te Zien presenteren. Niet met Anne De Baetzelier, maar met Nathalie Meskens die Anne imiteert. De Baetzelier reageert bijzonder kil op het nieuws.

Tien om Tegen de Sterren op te Zien: zo gaat de herwerkte versie van het VTM-programma Tien om te Zien heten. VTM bestaat 25 jaar en laat het legendarische muziekprogramma deze zomer twee keer terugkeren in een unieke combinatie met de imitaties van Tegen de Sterren op. De presentatie ligt in handen van Willy Sommers en Nathalie Meskens.

Voor Sommers gaat een droom in vervulling: hij presenteerde Tien om te Zien van 1989 tot 2004 en had in onze krant al luidop gedroomd van een terugkeer. Willy zal het wel zonder Anne De Baetzelier moeten doen, met wie hij van 1996 tot 2004 presenteerde: het is Nathalie Meskens die de blonde ex-Miss België zal imiteren.

Voor Anne De Baetzelier (49), die Tien om te Zien ook na het vertrek van Willy Sommers nog vier jaar aan elkaar praatte, valt het nieuws dat ze er deze zomer niet bij zal zijn op een koude steen. Vooral de manier waarop ze het nieuws te horen kreeg, vindt ze ongepast. ‘Ik heb pas gisterochtend een telefoontje gekregen van de persdienst van VTM met de mededeling dat ik niet van de partij kan zijn. In de plaats zou Nathalie Meskens mij persifleren.’

Lees de volledige redactie van Anne De Baetzelier in de zaterdagkrant van Het Nieuwsblad.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees