Celebs

Jani Kazaltzis krijgt rol in 'Mooi en Meedogenloos'

De carrière van stilist en Vijf-gezicht Jani Kazaltzis krijgt een onverwachte wending. Hij is binnenkort te zien in de Amerikaanse soap 'Mooi en Meedogenloos'.

Kazaltzis was vorige maand samen met 'Mooi en Meedogenloos'-ster Katherine Kelly Lang, beter bekend als Brooke, te zien in een spotje om de modemaand van Vijf te promoten. Dan is de bal aan het rollen gegaan. De producers van de soap zagen talent in Jani - die nog nooit geacteerd heeft - en boden hem een rolletje aan. Hij zal in augustus twee afleveringen lang op het kleine scherm te zien zijn. Jani kruipt in de huid van een kapitein op een luxejacht en voltrekt een huwelijk. Voor de opnames trok de cast en het productieteam naar Monaco.

‘Toen ik het aanbod kreeg om de rol van kapitein neer te zetten in 'Mooi en Meedogenloos' twijfelde ik geen seconde. Ik zou gek zijn om deze kans te laten liggen. Als kind keek ik met grote ogen naar de mode- en relatieperikelen van de Forresters en dat ik nu deel mocht uitmaken van deze legendarische soap vond ik geweldig. Ik ben natuurlijk geen acteur, en blijf in de eerste plaats stylist, en begon met een klein hartje en veel zenuwen aan de opnames. Maar ik heb alles gegeven en me rot geamuseerd met de cast en crew. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien. Kleine Limburgse Jani in een grote Hollywoodproductie, wie had dat ooit gedacht?’, zegt hij in een officieel persbericht.

Bekijk hier Jani op de set van de soap die al 27 jaar bestaat

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees