Vlaamse seksuologe Kaat Bollen aan de slag op Nederlandse tv

Van ‘De Pappenheimers’ naar ‘Alle Dagen Seks’

Van ‘De Pappenheimers’ naar ‘Alle Dagen Seks’

Kaat Bollen zal vier koppels volgen die 30 dagen lang elke dag seks hebben. Foto: pn

Drie jaar nadat ze in 'De Pappenheimers' uitpakte met haar kennis over schaamhaar, maakt de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen nu haar debuut op de Nederlandse televisie. Ze begeleidt koppels in 'Alle Dagen Seks', een programma dat helemaal de lading dekt.

Vier koppels die dertig dagen lang elke dag seks hebben: in Nederland vinden ze het experiment wel een tv-programma waard. Eind augustus is Alle Dagen Seks er te zien, met de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen (28). Die belandde in 2011 in de media toen ze in De Pappenheimers bij Tom Lenaerts vertelde dat haar thesis over het scheren van schaamhaar en seksuele bevrediging ging. Van die thesis kwam een boek en door dat boek belandde Kaat ook nog eens in de Nederlandse talkshow De Wereld Draait Door.

‘Blijkbaar is mijn passage blijven hangen bij de makers van Alle Dagen Seks. Nu is het ook wel zo dat er in Nederland niet zo veel jonge, hippe seksuologen zijn, dus was de keuze blijkbaar snel gemaakt. Waarom ze niet voor Goedele Liekens hebben gekozen? Laten we het erop houden dat Goedele iets minder jong en hip is dan ik. Alle Dagen Seks wordt gemaakt voor een toch wat jonger doelpubliek.’

Koppels die dertig dagen lang alle dagen seks hebben: volgens Kaat Bollen is het een interessant experiment. Lees er alles over in Het Nieuwsblad van vrijdag 4 juli.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees