Jongeman vier keer dronken opgepakt in minder dan 48 uur

Torhout -

Vier keer gearresteerd worden voor openbare dronkenschap in minder dan 48 uur tijd. Het moet zowat een record zijn. De twijfelachtige eer komt op naam van J.B., een 26-jarige jongeman uit Torhout, te staan.

Het is niet de eerste keer dat J.B. dronken wordt opgepakt. De man moest zelfs al voor de politierechter verschijnen wegens openbare dronkenschap.

Hij werd woensdagmiddag voor de eerste keer dronken aangetroffen door de politie. Eenmaal op het politiekantoor bleek dat hij zodanig veel had gedronken dat hij naar het ziekenhuis moest voor verzorging. De agenten belden een ambulance en die bracht hem naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.

Donderdagmorgen omstreeks 10 uur stond dezelfde jongeman al opnieuw dronken naar klanten te roepen op de parking van een supermarkt in Torhout. De politie pakte hem op en stak hem in de cel om te ontnuchteren.

Hij was amper vrij of hij werd even na 17 uur opnieuw opgepakt omdat hij dronken was in een garage. Opnieuw moest hij zijn roes in de cel uitslapen.

Om vervolgens gistermorgen om 10.30 uur in een portaal langs de openbare weg te worden aangetroffen. Ook dan kreeg hij bij de politie een bed achter de tralies aangeboden.

De jongeman is bovendien meer dan bekend bij de politie van de zone Kouter. Hij liep al verschillende veroordelingen op voor openbare dronkenschap.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees