Waasland-Beveren huurt David Hubert en Wouter Corstjens

Waasland-Beveren huurt David Hubert en Wouter Corstjens

David Hubert Foto: PN

AA Gent leent middenvelder David Hubert en verdediger Wouter Corstjens voor een seizoen uit aan Waasland-Beveren, zo maakte die laatste club maandag op zijn website bekend. Waasland-Beveren bedong voor beide spelers ook een aankoopoptie.

Hubert begon in 2008 zijn profcarrière bij Racing Genk. Met de Limburgers won de middenvelder in 2009 de Beker van België en werd hij in 2011 landskampioen. In 2013 verhuurden de Genkenaren hem aan AA Gent, dat hem uiteindelijk definitief aantrok. In februari van dit jaar werd Hubert, op overschot, een halfjaar uitgeleend aan de Israëlische eersteklasser Hapoel Beer Sheeva. Op de Freethiel hoopt hij zijn carrière een nieuw elan te geven.

Corstjens is een jeugdproduct van Racing Genk, maar kon er nooit doorbreken. In 2006 trok hij naar Westerlo, tot die club in 2012 degradeerde. AA Gent was het volgende station, maar de Buffalo’s leenden hem uit aan Westerlo en Lierse. Nu volgt dus opnieuw een uitleenbeurt bij Waasland-Beveren.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.