-

KRC Genk haalt Okriashvili en Kagé

KRC Genk heeft maandagavond Tornike Okriashvili en Hervé Kagé voorgesteld als nieuwe aanwinsten. Beide spelers tekenden een contract voor drie seizoenen met optie op twee extra seizoenen en zijn zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge speelgerechtigd.

Okriashvili is een 22-jarige Georgische international die voor creativiteit en snelheid op het Genkse middenveld moet zorgen. Hij begon zijn carrière bij FC Olimpi Rustavi en kwam na omzwervingen bij FC Gagra, Shakhtar Donetsk en Illichivets Mariupol bij het Oekraïense Chernomorets Odessa terecht. Okriashvili verzamelde tot nu toe veertien caps en scoorde daarin twee doelpunten.

Ook Hervé Kagé moet een creatieve impuls geven aan het blauw-witte middenveld. De 25-jarige Congolese Belg was op een zijspoor geraakt bij AA Gent. Kagé speelde eerder voor Anderlecht, RKC Waalwijk, Union en Charleroi.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.