Griekse ex-bondscoach in beeld bij Genk

Griekse ex-bondscoach in beeld bij Genk

Fernando Santos Foto: Belga

Nu het ernaar uitziet dat Frank Vercauteren gewoon bij het Russische Samara zal blijven, is Genk volop aan het rondkijken naar een nieuwe trainer. Huub Stevens is nadrukkelijk in beeld voor de vacante positie, maar gisteren sijpelde vanuit Griekenland het nieuws door dat de voormalige Griekse bondscoach Fernando Santos zich heeft aangeboden. Genk zou geantwoord hebben met een ­contractvoorstel, maar de Portugees hapte nog niet toe. Santos stond vorige maand nog op het WK met Griekenland.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Ook de piste-Peter Maes wordt opnieuw genoemd. Sommigen zeggen zelfs dat hij in poleposition zou liggen, maar daar reageert de huidige trainer van Lokeren erg ­laconiek op. ‘Het is niet de eerste keer dat mijn naam wordt genoemd bij Genk. Of ze mij al hebben gecontacteerd? Neen.’ Mochten de Limburgers dat wel doen, dan weet de ­Trainer van het Jaar niet of hij zou ingaan op een voorstel. ‘Ik ben alvast geen ­vragende partij. En het heeft geen zin om te antwoorden op ­zaken die er niet zijn.’ 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.