Roy Jans verlengt contract bij Wanty-Groupe Gobert

Roy Jans verlengt contract bij Wanty-Groupe Gobert

Foto: Photo News

De jonge Limburgse sprinter Roy Jans (23) heeft een nieuwe verbintenis getekend met de procontinentale formatie van Wanty-Groupe Gobert. Hij blijft nog tot eind 2016 bij het team.

‘Ik ben prof geworden dankzij deze ploeg’, vertelt Jans, onlangs nog tweede op het Belgisch kampioenschap na Jens Debusschere. ‘Het vertrouwen dat het team in mij stelt wordt steeds groter. Dat is een van de redenen dat ik blij ben in 2015 en 2016 deel uit te maken van Wanty-Groupe Gobert.’

‘We zijn heel tevreden met deze overeenkomst’, stelt manager Jean-Francois Bourlart. ‘Roy, die pas in zijn tweede profseizoen zit, heeft bewezen een sprinter met toekomst te zijn. Wij hebben de ambitie om hem de komende twee seizoenen te helpen met het winnen van sprints. De ploeg zal daarvoor werken.’

‘Het is belangrijk voor me dat de ploeg voor me wil gaan werken om een echte sprinttrein op de rails te zetten’, aldus Jans. ‘Dat is voor hun een investering en voor mezelf ook. In de komende seizoenen hoop ik meerdere koersen voor de ploeg te kunnen winnen’, besluit hij.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.