dEUS brengt jubileumplaat uit en speelt eindejaarsconcert

dEUS brengt jubileumplaat uit en speelt eindejaarsconcert

Foto: Koen Bauters

De Antwerpse rockgroep dEUS laat opnieuw van zich horen. De groep speelt op 19 december een concert in het Brusselse Koninklijk Circus en brengt op 10 november, naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van haar debuutplaat, een album uit met al haar grootste hits.

Na een aantal concerten in het voorjaar, lag de focus van dEUS-frontman Tom Barman de voorbije maanden op het afwerken en promoten van Where Neon Goes To Die, het tweede album van Magnus, het dance-project van Barman en CJ Bolland.

In het najaar trekt Magnus langs een aantal clubs in de belangrijkste Europese steden, maar ondertussen blijft het niet stil rond dEUS. Op 10 november verschijnt Selected Songs 1994-2014, een verzameling tracks die hun carrière samenvat. Binnenkort verschijnt ook het dEUS-fotoboek Selected Photo’s 1994-2014.

Maar de band gaat dus ook opnieuw toeren. In december speelt de band onder meer in Parijs, Londen en Brussel. De ticketverkoop voor het concert in Brussel begint op woensdag 26 augustus om 10.30 uur.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees