Weduwe bekendste boer wil starten met hoevetoerisme

Logeer eens in de living van boer Charel

De hoeve van Boer Charles is niet meer te herkennen. Foto: mye

Aalter - Vera Schouppe, de weduwe van Boer Charel, wil in het najaar starten met het aanbieden van logies op de hoeve van de legendarische Lotenhulse boer. De boerderij werd ondertussen omgetoverd tot een paradijsje.

De hoeve van Boer Charel zoals die jaren geleden in de reportage van Jambers in beeld kwam, is amper nog te vergelijken met wat er nu staat.

Zijn weduwe Vera Schouppe toverde het bijna-kraakpand om tot een modern huis omringd door een prachtige tuin compleet met zwemvijver en een dierenpark met geitjes, ezels, paarden, een lama en zelfs enkele Zuid-Amerikaanse alpaca‘s. Onder de noemer Charel's Hof wil ze binnen enkele maanden starten met hoevetoerisme.

‘Het is een groot domein en er is nog veel werk’, vertelt Vera. ‘Maar het moest gebeuren, want momenteel brengt het allemaal niks op. Ik wil het ook delen met de mensen, ik ben namelijk geen profiteur. Daarom zou ik vanaf deze maand of oktober logies willen aanbieden op de hoeve, compleet met ontbijt. Tijdens de dag kunnen de gasten dan hun ding doen, al dan niet in de streek.’

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad editie Meetjesland-Leuiestreek van zaterdag 6 september.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio